Hoera! eindelijk de stap gezet.

Na lang lang lang (nog) niet vindbaar te zijn via een www. heb ik dan nu eindelijk de stap gezet om vindbaar te zijn met mijn eigen website! Met een trots en voldaan gevoel begin ik het avontuur met het inrichten ervan. Tips en tops zijn van harte welkom via het contact formulier.

Dus bij deze zeg ik tegen mijzelf: Toi Toi Toi!

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Phyllis Kneefel (dinsdag, 27 oktober 2015 23:33)

  Test 1 2 3

 • #2

  Dennis Scheltema (woensdag, 28 oktober 2015 01:55)

  Wat een mooie website Phyllis !
  Ik wens jouw alle succes en heel veel plezier met je website.

  Dennis

 • #3

  Shimara (woensdag, 28 oktober 2015 11:32)

  Gefeliciteerd met je website. Er staan leuke dingen op. Ik weet nog niet hoe het eruit ziet op een computer. Ik bekijk hem nu op de iPad en dan is hij niet zo fijn. Het functioneert wel goed, maar het eerste wat ik zie als ik erop kom zijn (koude) contactgegevens en dergelijke. Ik zou het leuk vinden dan als eerste iets over jou te zien en jou als bedrijf.

 • #4

  Lucia (zaterdag, 09 april 2016 08:31)

  Ja datzelfde viel mij ook op. Ik kijk ook op een ipad. Er staan wel heel veel mooie foto's op, dus die mogen zeker gezien worden!
  En wat ben je een multitalent, leuk om alles over jouw werk en passie te lezen. Liefs, Lucia