Het is fantastisch om te zien hoe leerlingen met een klein duwtje in de rug net dat ene stapje durven te wagen. Hoe heerlijk is het om in beweging grenzen te verleggen en op te zoeken.

Veelgestelde vragen

Proefles
Om een impressie te krijgen van de les en sfeer te proeven bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend een proefles te komen volgen. Wanneer er verdere proeflessen gevolgd willen worden, dient het "Proefabonnement" te worden afgenomen.

Omvang lessen
De lessen beslaan een heel school/theater seizoen (augustus/september t/m juni/juli).

 

Duur lessen

De lessen duren doorgaans 60 minuten. De kleuterdans lessen duren 45 minuten i.v.m. spanningsboog en energie. De spitzenles zit aan de balletles vast en duurt een kwartier.

 

Instromen

Tussen start van het seizoen (augustus/september) en eind van het seizoen (juni/juli) kunnen er proeflessen plaatsvinden en ingestroomd worden.

 

Voorstelling(en)

Vanaf medio februari zal er in de kinderlessen richting een presentatie/voorstelling toegewerkt worden. Het is van belang dat er op tijd aan gegeven dient te worden of hij/zij wel of niet hier aan mee zal doen. Het niet mee doen aan een voorstelling belemmert de les niet, je kunt gewoon lekker door blijven dansen!

 

Het instromen vanaf dat moment wordt in overleg gedaan om het "op de tenen lopen" gevoel te voorkomen. Dans moet vooral een plezierige sport en creatief uitlaatklep zijn.

 

Kijk-les(sen)

In het na- en voorjaar zullen kijk-lessen plaatsvinden. Deze momenten zijn er om de dichtstbijstaanden te betrekken bij de danslessen. 

 

Vriend(innen)les

In het na- en voorjaar zullen vriend(innen)lessen plaatsvinden. Deze momenten zijn er om geïnteresseerden te laten proeven van de danslessen samen met vriend of vriendin.